De Garagecoach

Universele garagebedrijven ontvangen niet of nauwelijks feedback. De Garagecoach geeft antwoord op vragen over rendement, de inzet van beschikbare uren, klanttevredenheid en de positie ten opzichte van de concurrentie. De Garagecoach geeft u niet alleen inzicht in verbetermogelijkheden, maar ook een flinke zet in de juiste richting.


Met de deur in huis

Geen consultancy, dure pakken en dikke stapels papier. Garagecoach Job Zegers is al sinds 1984 actief in de branche. Eerst als garagehouder en nu als adviseur. Door zijn jarenlange ervaring weet Job waar hij het over heeft. Reken op écht bruikbare en direct toepasbare tips. Bespaar geld en realiseer een optimaal garageproces. Met een focus op kleine stappen en grote verbeteringen bewijst de Garagecoach haar onderscheidende waarde.

 

‘…Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt; er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen….’ (JC, 1974)

QUICKSCANQUICKSCAN.html
KORT VERBETER
TRAJECTKORT_VERBETER_TRAJECT.html

Meer weten? Job Zegers · www.degaragecoach.nl · job@degaragecoach.nl · 06 - 440 964 75